Bakom Varje madre står en hel familj

Mi Madre består av en tajt kärna av fasta medarbetare samt en extended family i form av amigos. Tillsammans har vi kompetens inom ungefär allt… We do MUCHO – y mucho mas!

TERRI HERRERA
VD / PR-strateg / Delägare

Kul eller skrämmande? Avgör själv. En före detta tidningsredaktör som gillar att bestämma, göra upp storslagna pr-planer samt hålla ihop komplexa produktioner och events. Skriver copy med schvung och kan många fula ord på spanska.

MARI WIGREN
Creative Director / Delägare

Lång med förvirrad koordination, men desto bättre känsla för alla typer av visuella koncept. Har arbetat med allt från stora lanseringar och kampanjer till branding. Expert på att sätta ihop superteams och klämma ur det mesta av dem!

LISA ROSMAN
SoMe-strateg / Copy / Delägare

Kan för mycket om populärkultur. Grym på copy och kallas text-Jesus för sin förmåga att rädda hopplösa texter. Är utbildad journalist på engelska (i Australien, trots spindelfobi) och en fena på creative content. Svänger ihop SoMe-strategier som gör skillnad.

SANDRA RINGDAHL
Byråkoordinator

Så pass ung så att hon fortfarande tycker att det mesta är kul, men även ung nog för att inte tycka att du är cool. Bra på att hålla ordning på andra, ha pondus och sköta saker bakom kulisserna under produktion. På fritiden driver hon klubb samt handarbetar. Märkligt!

EMELIE CARRFORS
PR-konsult

Lite av ett envist enmanskorståg från Norrbotten. (Reta henne inte!) Stor erfarenhet av PR, både för personliga varumärken och stora produktlanseringar. Har rattat fånigt många events och har kultur-PR som extra specialitet.

Våra amigos

DANIEL
BLADINI
3D/2D visual-artist

3D-, 2D- och visual effects-generalist med mer än 15 års erfarenhet av att fuska till sig bästa resultat. Är svag för vacker 2D-animation och gillar att få 3D:n att känns realistisk på oväntade sätt. Är bra på att se till att produktionen är i tid och att kunden är nöjd.

EMMA
SUNDSTRÖM
3D artist

3D-artist med passion för design och skönhet ända in på minsta detalj. Drivs av en kärlek för att skapa och utforska det som är att ge liv till miljöer och visuella koncept. Jobbar ofta i team med Daniel Bladini.

KAROLINA
ANDERSSON
Paid social-expert

Som digital marknadsförare inom allt från spel och musik till varma ytterkläder vet Karolina vad som flyger och hur man får det att flyga högt. Har en oslagbar egenskap att göra data fullt förståelig. Tack vare sin extrema nyfikenhet har hon full koll på vad som trendar nu, och sen.

SAŠA
ANTIĆ
Set Design

En setdesigner som märks – och som känner alla! Mästare på färg, material och ljussättning med en imponerande mängd kunder i sin portfolio – från IKEA till H&M. Till på köpet kan han även styla mode. Är en furie på Instagram! Briljerar i duo med kollegan Niklas Hansen.

NIKLAS
HANSEN
Set design

Stilleben, inredning och mode – set designern Niklas briljerar inom alla områden och kan skryta om kunder som Hermés och Kungliga operan. Därtill kan han läskigt mycket om matlagning och konsthistoria. Om man är snäll kan man få hans hemkokade marmelad.

SASKIA
CORT
SoMe-strateg

En influencerviskare som kan forma kreativa briefer som ingen annan och få ut det mesta och bästa ur era samarbeten. Konceptdesigner med öga för exceptionella events och kampanjer som tar plats. Mamma till romarriket-trenden som nådde ända till Elon Musk (and beyond).